Minden nagyobb városban T-Mobile-szélessáv

Vágólapra másolva!
93-ra nőtt azon városok száma, ahol elérhető a T-Mobile szélessáv.
Vágólapra másolva!

Így Magyarországon minden, legalább 40 ezer lakosú városban igénybe vehető a gyors mobilinternet. A legnagyobb hazai mobilszolgáltató előfizetői a már korábban bejelentett településeken túl mától Törökszentmiklóson, Hódmezővásárhelyen, Hajdúszoboszlón, Dombóváron és Tökölön is élvezhetik a 3,6 Mbps sebességű mobil szélessáv előnyeit.

Részben a hálózat bővítésének is köszönhetően a T-Mobile szélessáv a teljes internetpiacon egyre meghatározóbb alternatívát jelent. Egyszerű, azonnal hozzáférhető, a gyors letöltésnek köszönhetően kényelmes böngészést biztosít, ráadásul a T-Mobile szélessávval lefedett területeken lakáson belül és kívül szabadon használható.

Az ügyfelek számának gyors bővülését a szolgáltató előnyös akciókkal segíti, a kompromisszumok nélküli mobilinternet egyre kedvezőbb feltételekkel vehető igénybe. Új előfizetés vásárlásakor, 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozattal év végéig már havi 2895 forintért lehet netezni, és ezen felül a T-Mobile teljes körű internetes csomagot biztosít ügyfeleinek. Ez utóbbi azt jelenti, hogy aki számítógépet is vásárolna, a mobilinternet-előfizetés mellé 2 éves hűségnyilatkozattal notebookot és modemet vehet csomagban, a legkedvezőbb konstrukcióban már 19900 forint kezdőrészlettől, 24 hónapos kamatmentes részletre.