Új mobil zeneletöltő szolgáltatás Skandináviában

Vágólapra másolva!
Az Ericsson fejleszti ki és hosztolja majd a "3" svédországi és dániai zeneszolgáltatását
Vágólapra másolva!

A hálózatüzemeltető Ericssont választotta a "3" az operátor díjnyertes mobilzene-szolgáltatása, a 3Music svédországi és dániai kifejlesztésére és hosztolására. A megállapodás értelmében az Ericsson végpont-végpont felelősséggel bír majd a "3" világvezető zenei szolgáltatása kapcsán, a feladat része lesz a rendszerintegráció, az üzemeltetés, valamint új funkciók kifejlesztése. A szolgáltatás több mint 885 ezer dániai és svéd felhasználó számára biztosít majd zökkenőmentes hozzáférést nemzetközi és helyi lemezcégek zenével kapcsolatos tartalmaihoz közvetlenül a mobiltelefonon keresztül.

A kiemelkedő felhasználói élmény részét képezik a csengőhangok, háttérképek, valamint teljes hosszúságú audio- és videofájlok, lejátszási listák letöltése és streaming szolgáltatásai. A szolgáltatás mobiltelefonról vagy webes portálokról is elérhető a Dual Delivery megoldáson keresztül. Az Ericsson 2008 első negyedévétől kezdve veszi át a felelőséget a zenei szolgáltatásért.

A "3" vállalat számára szállított zenei megoldás egyaránt felhasználja az eddig több mint 20 megrendelő számára sikeresen szállított meglévő Ericsson mobilzenei megoldást, valamint a menedzselt szolgáltatások terén szerzett több mint tíz éves tapasztalatot.