50 Mbit/sec letöltési sebesség az új LTE-megoldással

Vágólapra másolva!
Az Ericsson a Las Vegas-i CTIA konferencián minden napra tartogat egy újdonságot. Ezúttal az M700 platform került bemutatásra, amellyel 50 Mbit/sec letöltési sebességet érhetünk mobilinternet segítségével.
Vágólapra másolva!

Az Ericsson április 1-jén bemutatta M700-as mobilplatformját, a világ első, kereskedelmi forgalomban elérhető LTE-képes platformot, amely akár 100 Mbps előfizetői irányú és akár 50 Mbps hálózat irányú sebességre képes. Ezek a sebességek megfelelnek a vezetékes adatátviteli sebességeknek, vagy bizonyos esetekben meg is haladják azokat, így kiváló felhasználói élményt tesznek lehetővé és támogatják az olyan fejlett, valós idejű mobilszolgáltatásokat, mint például az online játékok és a videostreaming.

Az M700-ast mind a méret, mind az energiafogyasztás tekintetében optimalizálták a napjainkban rendelkezésre álló szabványos 3G platformokhoz - így viszonylag könnyen integrálható a jelenleg meglévő renszerekbe. Az M700-as platformon alapuló első termékek olyan adatátviteli eszközök lesznek, mint például laptopmodemek, ExpressCards-kártyák és USB-modemek notebookokhoz, valamint egyéb kisméretű modemek szórakoztatóelektronikai készülékekhez. A gazdag eszközkészlet révén a termék könnyen integrálható egyéb kézikészülék-platformokkal. A 2008-as tesztüzem után a kereskedelmi bevezetésre a tervek szerint 2009-ben kerül sor, a platformra alapuló termékek pedig 2010-re várhatók.

Az 1,4 és 20 MHz közötti sávszélességeket támogató M700-as világszerte minden hálózattal kompatibilis. Akár hat sávot is képes támogatni, köztük a 700 MHz-es sávokat is. Az Ericsson kompatibilitási tesztjei garantálják, hogy a gyártók gyorsan a piacra juttathatják az igen fejlett készülékeket, miközben csökkenthetik a kockázatot és a fejlesztési költségeket.