Bővült a Nokia online zeneboltja

Vágólapra másolva!
Sony BMG és a Nokia együttműködésének köszönhetően a finn gyártótól készüléket vásárló felhasználók egy éven keresztül tölthetnek le zenéket a Nokia online áruházából.
Vágólapra másolva!

A Nokia a napokban bejelentette, hogy a Sony BMG zenekiadó hivatalosan is csatlakozott a Nokia Comes With Music programhoz, melynek keretében sokkal több műfaj és előadó juthat el a vásárlókhoz, mint korábban, ráadásul teljesen legális formában. A Sony BMG jelenleg a világ vezető zenei kiadója, így a finn gyártónak égetően fontos volt a vállalattal való megállapodás. Tero Ojanpera, a Nokia szórakozatásért és közösségekért felelős divíziójának vezetője elmondta, hogy az online zenebolt nem titkolt célja az, hogy korlátlan mennyiségű és műfajú zenét kínáljon a felhasználóknak.

A Nokia Comes With Music készüléket vásárlók egy évig férhetnek hozzá a Sony BMG igen bőséges zenetárához. A felhasználók a készülék vásárlásától számított 12 hónapon át a Nokia zenebolton keresztül a mobilkészülékükre és a számítógépükre is letölthetik a dalokat. A letöltött dalokat az egy éves időszak lejártát követően is megtarthatják, új kompatibilis készülék vagy számítógép vásárlása esetén pedig a letöltött anyagot az eredeti készülék nevének lecserélésével továbbíthatják az új berendezésre. Így a Comes With Music programot használó zenerajongók örökre megtarthatják a letöltött zenéket a számítógépükön vagy telefonjukon.

A telefontulajdonosok a zenék letöltéséhez a Nokia Comes With Music előfizetés lejárta után egy sor vonzó ajánlat közül válogathatnak: továbbra is vásárolhatnak dalokat a Nokia zeneboltból, vagy előfizethetnek a korlátlan letöltésre, amellyel az új zenékhez és az első évben le nem töltött dalokhoz is hozzáférhetnek. A Comes With Music várhatóan 2008 második félévében jelenik meg egyes piacokon és készülékeken.