Szinte minden országban mobilozhatnak a T-Mobile-osok

Vágólapra másolva!
Külföldön járva szinte az egész Földön, 193 országból 184-ben, összesen több mint 400 partnerhálózaton használhatják mobiljukat a T-Mobile-osok.
Vágólapra másolva!

A piacvezető magyarországi mobilszolgáltató ezzel a hazai mobilcégek közül a mobilhasználat tekintetében a legnagyobb lefedettséget biztosítja a határon túlra utazók számára. Az egyre meghatározóbb szélessávú internet-hozzáférés is mind több helyen érhető el. A T-Mobile 41 ország 73 szolgáltatójával kötött megállapodást, így a havidíjas és Domino-ügyfelek a népszerű európai célországokon túl olyan távoli helyeken is internetezhetnek, mint például Japán, Szingapúr vagy Ausztrália.

A T-Mobile-osok leggyakrabban Ausztriában, Németországban és Romániában telefonálnak, és a mobilhasználat alapján legnépszerűbb 10 országban is kizárólag európai államok szerepelnek. Ezekre az országokra is igaz az a tapasztalat, hogy a roaming-hívásdíjak tavalyi csökkentése óta az EU országaiban a szezonalitásból adódó forgalomcsökkenés helyett az év utolsó hónapjaiban a használat intenzívebb lett.

Az ügyfelek mobilhasználati szokásaiban tehát a hívásdíjak csökkentésének köszönhetően érzékelhető volt a kedvező irányú elmozdulás, egyre többen hagyják bekapcsolva és használják készülékeket az Európai Unión belül.