Még idén a hazai boltokban a 3G-s iPhone

Vágólapra másolva!
A T-Mobile International és az Apple bejelentették, hogy július 11-étől az iPhone 3G kapható Ausztriában, Németországban és Hollandiában. Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában valamivel később, de még az idén a boltokba kerül az iPhone.
Vágólapra másolva!

"Nagy izgalommal várjuk, hogy az iPhone-t még az idei évben a T-Mobile ügyfeleinek a kezébe adjuk" - nyilatkozta Christopher Schläffer, a Deutsche Telekom AG termék- és innovációs vezetője. "Az iPhone áttörést jelentett a mobilinternetben Németországban és Ausztriában is. Már most tudjuk, hogy az iPhone 3G megnövelt sebességével ügyfeleink még jobban szeretik majd a mobilos webböngészést" - tette hozzá Schläffer.

A T-Mobile rendkívül jól kiépített 3G-hálózatával és több mint 20 000 elérhető HotSpottal mindenhol lehetővé teszi ügyfelei számára a lehető leggyorsabb vezeték nélküli internetezést.

A T-Mobile International egyike a világ vezető mobilkommunikációs szolgáltatóinak. A Deutsche Telekom három stratégiai üzletágának egyikeként a T-Mobile Európa és az Egyesült Államok legdinamikusabb piacaira koncentrál. 2008 év első negyedévében a Deutsche Telekom vállalatai több mint 123 millió mobilos ügyfelet szolgáltak ki.