Vágólapra másolva!
Tarka színei miatt az LG kifejezetten hölgyeknek szánja az új, teljes billentyűzettel felszerelt mobilját, amellyel kényelmesen lehet hosszabb sms-eket és e-maileket küldözgetni.
Vágólapra másolva!

A dél-koreai LG korábban nem remekelt a teljes QWERTY billentyűzetes telefonok piacán, de az új KS360 segítségével ebbe a szegmensben is meg kívánja vetni a lábát. Az első ilyen típusú modell kifejezetten hölgyeknek készült, köszönhetően a lekerekített éleknek, a hordozható játékgépekről ismert kezelőszerveknek és a feltűnően cicababás színeknek. A chatmobil újdonság 2,4 colos, érintésérzékeny kijelzőt kapott, amely aránylag jó minőségben képes megjeleníteni weboldalakat.

Forrás: [origo]

A gyors üzenetváltásokra, vagy akár hosszabb e-mailek megírására is alkalmas készülék hátlapján egy 2 megapixeles kamera található, amellyel 1600x1200 képpontos képeket lehet rögzíteni. A telefon alkalmas zene-, és videofájlok lejátszására is, emellett beépített rádióval is rendelkezik. Ami érdekesség, hogy a telefonban sem 3G, sem HSDPA kapcsolat sincs, mindössze a GPRS és az EDGE áll rendelkezésre a mobilinternetezéshez. Az USB 2.0 porttal felszerelt készüléket egyszerűen össze lehet kötni számítógéppel is, egyebek mellett a zenefájlok feltöltése is ezen a módon történhet. A kütyü támogatja a Bluetootht, és sztereó vezeték nélküli fülhallgatókkal is kompatibilis. 800 mAh kapacitású akkumulátorától nem érdemes sokat várni, bár pontos üzemidőket még nem közölt a gyártó, ahogyan a készülék ára sem ismert.