Mobilinternetes minilaptop mobilszolgáltatónál is

Vágólapra másolva!
A hazai szolgáltatók közül elsőként a T-Mobile kínálatában jelent meg netbook: a társaság az Acer Aspire One netbookját kínálja beépített mobilinternetes modemmel, két éves hűség vállalása esetében kedvezményes áron. 
Vágólapra másolva!

Az olcsó minigépbe 7,2 megabit/s-is letöltési sebességre képes modem kerül, ráadásul az operátornál kínált modellben a készülékház belsejében található a modem, azaz egyáltalán nem lóg ki az eszközből. Az Acer Aspire One-t korábban már teszteltük, igaz, akkor a linuxos verzióval szereztünk tapasztalatokat az eszközzel, a T-Mobile pedig a Windows XP-t futtató változatot árulja.

Forrás: [origo]

A jelenleg kapható netbookokhoz hasonlóan ezt a masinát is 1,6 gigahertzes Intel Atom processzorral, 1 gigabájt memóriával, és 160 gigabájtos merevlemezzel szerelik fel. A nagyjából egy kilogramm tömegű noteszgépet valószínűleg háromcellás akkumulátorral árusítják majd, a T-Mobile pedig többféle konstrukcióban kínálja. Ezek közül a legolcsóbban, 49980 forintos áron a 8 és 15 gigabájt adatforgalmat tartalmazó internetcsomagokra történő 2 éves előfizetés esetén lehet hazavinni a masinát, havi 14990, vagy 9590 forintos havidíj megfizetését vállalva.