Biztonságosabb mobilnet a T-Mobile-tól

Vágólapra másolva!
Az előfizetők decembertől havi díj ellenében igénybe vehetik a többek között vírusírtót, spamszűrést, tartalomszűrést, tűzfalat egyaránt tartalmazó, teljes körű internetbiztonsági szolgáltatásokat.
Vágólapra másolva!

Az újonnan bevezetett korlátlan csomaggal nem csak az adatforgalom nő meg a T-Mobile-előfizetők körében, hanem a szörföléssel járó kockázat is. Az operátor 2008. december 1-jétől előfizetéses mobilinternetes csomagjai mellé két új, a biztonságos internetezéshez szükséges szolgáltatást vezet be. A nemzetközileg elismert F-Secure biztonsági megoldásait közvetítő szolgáltatások havi díj ellenében igényelhetők, és a két szolgáltatás közül az előfizető választhatja ki a számára előnyösebbet.

A vírusírtó szolgáltatás az F-Secure megoldásaival a vírusok, kéretlen alkalmazások ellen nyújt védelmet, és a havi díj magában foglalja a szükséges havi frissítéseket. A teljes körű internetbiztonsági szolgáltatás a vírusírtón túl tűzfalat, spamszűrést, tartalomszűrést, tárcsázószabályozót, popup-blokkolót, a szülői felügyelethez szükséges opciókat, valamint folyamatos frissítést tartalmaz. A vírusírtó szolgáltatás havi díja hűségnyilatkozat nélkül 720, 1 éves hűségnyilatkozattal az első két hónapban díjmentes, a harmadik hónaptól havi 505 Ft. A teljes körű internetbiztonsági szolgáltatás havonta 1200, 1 éves hűségnyilatkozattal két díjmentes hónapot követően 950 Ft-os havi díj ellenében vehető igénybe.

A szükséges szoftverek próbaverzióinak letöltésével és telepítésével a szolgáltatások bármikor díjmentesen kipróbálhatók . Fontos, hogy a szolgáltatásokhoz kapcsolódó programok akkor telepíthetők, ha a számítógépről az egyéb, hasonló funkciójú programokat a felhasználó eltávolította.