Online is rendelhető az új iPhone

Vágólapra másolva!
Újabb szállítmány érkezett a gyorsabb processzorral szerelt iPhone 3G S-ből, ezért augusztus 17-től a T-Mobile online is árusítani kezdi az új készüléket.
Vágólapra másolva!

Újabb, a korábbiaknál nagyobb szállítmány érkezett az új iPhone 3GS-ből, így a T-Mobile a jövő héten megkezdi a továbbra is hosszú várólistára feliratkozott vásárlók kiértesítését. Emellett a T-Mobile korlátozott számban, T-Mobile ikon csomaggal vagy meglévő ügyfelek számára készülékcsere esetén a http://iphone.t-mobile.hu oldalon az interneten is forgalomba hozza az iPhone 3GS-t. Az interneten keresztül megrendelt készülékeket a szolgáltató az ország egész területén díjmentesen házhoz szállítja.

A július 31-én Magyarországon is bevezetett, világszerte nagy sikert aratott új iPhone 3GS iránt továbbra is nagy az érdeklődés, az első és a második szállítmány rendkívül gyorsan elfogyott, és vásárlási szándékukat jelezve változatlanul sokan iratkoznak fel a várólistára.

Az iPhone 3GS-re vonatkozó aktuális, kibővült üzletlista és az iPhone 3GS készülékkel kapcsolatos további információk a http://iphone.t-mobile.hu oldalon találhatók.