Március 18-án jön a Vista frissítése

Vágólapra másolva!
A Microsoft még február 4-én jelentette be, hogy elkészült a Windows Vista első szervizcsomagja, amelyet azóta a tesztelők meg is kaptak, de a kész változatot csak március 18-án teszik közzé.
Vágólapra másolva!

A weben keresztül letölthető frissítést (SP1 RTW) először csak angol, francia, német, spanyol és japán nyelven teszik közzé, de még akkor sem töltheti le mindenki, mivel driver-problémák miatt nem lesz jó minden konfigurációhoz - közölte a Microsoft az Ars Technika szerint. A szervizcsomag telepítését ezért bizonyos gépeken egy meghajtószoftver-frissítésnek kell megelőznie, amire lehet, hogy kicsit még várni kell. A hírekből egyelőre nem derült ki, hogy pontosan milyen driverek cseréjére lesz szükség az SP1-hez.

A szervizcsomag többi, így magyar nyelvű változatának kiadására az Ars Tecnhika információi szerint április 7-én kerülhet sor, és a Windows Update április 18 után kezdi majd el automatikusan telepíteni a szervizcsomagot. Aki tehát nem szeretné telepíteni az SP1-et, annak ki kell kapcsolnia az automatikus frissítési funkciót.