Felcsatolható egeret hoz ki a Logitech

Vágólapra másolva!
A gép fedelére lehet rögzíteni a kiegészítőiről ismert gyártó legújabb notebookos egerét, ami megkönnyíti a géppel való közlekedést.
Vágólapra másolva!

A Logitech V550 Nano típusú vezeték nélküli egeret egy úgynevezett Clip-and-Go dokkolóval látták el. A kiegészítő segítségével a készüléket a laptop fedelére lehet rögzíteni, amikor azt összecsukott állapotban a felhasználó házon belül, vagyis otthon a lakásban, vagy egyik irodából a másikba magával viszi.

"Egy Logitech felmérés megmutatta, hogy a hordozható gépeket használó emberek jelentős hányada a lakáson belül és azon kívül is sokat mozog számítógépével" - mondta Rory Dooley, a Logitech vezérlőeszközök üzletágának alelnök-vezérigazgatója. "Ezentúl nem kell azon gondolkodni, hogy inkább az egerünket vagy a kávéscsészét vigyük magunkkal."

Forrás: Engadget

A V550-eshez egy USB-porton keresztül csatlakoztatható vezeték nélküli vevőegység jár, amely alig emelkedik ki onnan (mindössze 8 milliméteres), így a gép elpakolásakor sem jelent akadályt, és a 2,4 gigahertzes frekvenciatartományt használja. Az egér a cég közlése szerint 18 hónapig működik egy elemkészlettel, és két színváltozatban, szürke alapon ezüst, vagy kék díszítésekkel jelenik majd meg. A dokkolóegységből feketét és ezüstszínűt is adnak minden példányhoz, amelyek a leggyakoribb notebook-színek.