Tízórás akku került az új MacBookba

Vágólapra másolva!
Igaznak bizonyilt a vietnami lap értesülése, az Apple valóban frissítette legolcsóbb laptopjainak hardverét. Az új MacBook tízórás akkuval, erősebb processzorral és javított videokártyával kerül a boltokba.
Vágólapra másolva!

140 megahertzcel gyorsabb processzor, változatlan mennyiségű memória, 250 gigabájtos háttértár, LED-háttérvilágítású kijelző és új grafikus kártya - óvatos frissítést hajtott végre az Apple a belépőketagóriás laptopján. A készülékbe nem kerültek be a drágább Core i3-i5 processzorok, a laptop nem lett kívánatosabb, a mostani frissítés csupán azt szolgálta, hogy továbbra is megérje MacBookot venni.

Forrás: [origo]
Nem változott az Unibody MacBook külseje

A frissítések közül az új Nvidia GeForce 320M grafikus kártya méltó igazán a figyelemre. Az Apple adatai szerint az új mag 1.8-szor több számítást képes elvégezni, mint a korábbi MacBookban található gyengébb grafikus kártyáé. A megnövekedett teljesítménynek az egy hete OS X-en is megnyitott Steam digitális játékbolt rajongói, valamint a HD-filmeket gyűjtők egyaránt örülhetnek.

A látványos változások hiánya azzal is járt, hogy MacBook ára nem változott, ugyanúgy 999 dollárba kerül a legkisebb Apple laptop, mint eddig. A Macre vágyó magyarok 277 ezer forintért vehetik meg a gépet.