Drága, de tökéletes médiacenterré vált a Mac Mini

Vágólapra másolva!
Kettévágta az Apple a Mac Minit. A testesnek eddig sem nevezhető számítógép legújabb verziója olyan vékony lett, mint egy keményborítós könyv.
Vágólapra másolva!

A sokkal karcsúbb, laposabb alumíniumból készült gépház mellett a hardverhez is hozzányúltak az Apple fejlesztői. A MacBookokból is ismert Nvidia 320M videokártya került a gépbe, ami kompromisszumokkal játékra is alkalmas. A 2,26 gigahertzes processzor helyét egy újabb, 2,4 gigahertzes foglalta el.

Forrás: [origo]
Tökéletes médiacenterré vált a Mac Mini

Az új Mini meglepő mennyiségű teljesen szabványos csatlakozóval van felvértezve. A Mini Displayport mellett megjelent a modern tévéken megtalálható HDMI is, így a médiacenternek is használható számítógépet egyszerűen rá lehet kötni bármilyen kijelzőre. A HDMI mellett négy USB, hálózati csatlakozó, és egy SD-kártya olvasó található a gép hátlapján.

Elődjéhez hasonlóan Mac Mini sem sikerült különösebben olcsóra. Az Apple belépő kategóriás asztali PC-je 699 dollárba kerül, a DVD-meghajtó nélküli, két merevlemezt tartalmazó szerver verzióért pedig 999 dollárt kérnek.