Már majdnem kész a Win 7 első javítócsomagja

Vágólapra másolva!
Béta verzióban elérhető az üzleti felhasználóknak a Windows 7 első javításgyűjteménye. A csomag azonban nem tartalmaz nagy meglepetéseket, új funkciókat, csupán az eddigi frissítéseket teszi egyszerűbben letölthetővé.
Vágólapra másolva!

A teljes nevén Windows 7 Service Pack 1 Beta nevű csomagot a Microsoft TechNet szolgáltatásából tölthetik le az üzleti felhasználók. A tesztbe egyelőre nem vonták be az otthoni felhasználókat, őket csupán azzal nyugtatja a javítócsomagról hírt adó írás, hogy nem maradnak le új funkciókról. A cég egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy a március 18-án bejelentett javítócsomag végleges, bárki által letölthető verziója mikorkészül el.

A Win7 SP1 nem tartalmaz különösebben érdekes frissítéseket. Lehetővé teszi, hogy az eddig megjelent különböző javítófoltokat egy csomagban, gyorsabban telepíthessük majd fel az új Windows 7-es rendszerünkre. A pletykák szerint a Bluetooth- és wifi csatolók kezelése fog javulni a frissítőcsomaggal, illetve megjelenik az USB 3.0-s csatolók támogatása. Eddig az új, gyorsabb adatátvitelt lehetővé tévő csatoló használatához különd meghajtóprogramot kellett telepíteni, a Windows magától nem ismerte fel ezeket az eszközöket.