Párnán és kanapén is működik a Logitech új egere

Vágólapra másolva!
A Logitech legújabb egerét azoknak szánja, akik ágyban fekve és fotelben vagy kanapén ülve is kényelmesen szereznek böngészni: a Wireless Mouse M515-ös ugyanis nem csak asztalon működőképes, és még kézfelismerő szenzorral is ellátták.
Vágólapra másolva!

A Logitech közlése szerint a cég új M515 típusjelzésű egere extra csúszós kivitelének köszönhetően olyan puha felületeken is jól használható, mint egy párna, ágy vagy kanapé. A perifériát kifejezetten úgy alakították ki, hogy könnyű legyen az egeret textilanyagokon csúsztatni, alsó részének zárt kivitelének köszönhetően pedig az optikai érzékelőbe nem tudnak szöszök kerülni.

Az új egeret az ágyban vagy fotelben, netán tévén internetezőknek szánja a gyártó. A vezeték nélküli eszközt kézfelismerő szenzorral is ellátták, így csak akkor aktív, amíg használják, ha használója leveszi róla a kezét, energiatakarékos üzemmódba kapcsol át. Emellett az egér extrája a gyors üzemmódba kapcsolható görgő, ami például hosszú hírfolyamok átböngészését teszi kényelmessé. A perifériához olyan vevőegységet mellékelnek, amely miniatűr kivitelének köszönhetően nem lóg ki a laptop USB-portjából, így nem törik le, és nehéz elveszteni hordozás közben is. A Wireless Mouse M515 áprilisban kerül a boltokba 50 eurós, vagyis 13-14 ezer forint körüli áron.

Forrás: [origo]
Nem gyűjti be a szöszöket az új egér