SMS-küldés Microcom modemmel

Internetkapcsolat és mobiltelefon nélkül is lehetséges SMS, logó, vagy csengőhang küldése egy szoftver segítségével segítségével.

Mind a most megjelent, mind pedig a régebbi típusú Microcom modemekhez egyaránt használható a FunTom nevű szoftver, mely kibővített SMS-küldést tesz lehetővé. A szolgáltatás, mely Lengyelország, Cseh köztársaság és Szlovákia után idehaza is elérhető, a Microcom Messaging Technology szabadalmaztatott technológiát használja. Az SMS üzenetek küldése lehetséges hagyományos telefonhálózat segítségével - állandó internetkapcsolat használata nélkül.

A Windows alatt működő szoftver lehetővé teszi 800 karakteres üzenetek, képüzenetek, operátor logó, csengőhangok, kör-, és egyszerre több SMS küldését. További előnye az egyszerű kezelőfelület, a könnyű szerkesztés, az ékezetes betűk támogatása és az időzített üzenetek küldése mobil telefonra. A szolgáltatás díja egyszerre több üzenetküldésnél optimális, mivel ez esetben akár 20 Ft is lehet egy SMS.

Mint azt Dobos Dániel a Fincom hazai menedzsere elmondta a FunTom szoftver hamarosan alkalmas lesz MMS üzenetek küldésére.