Kizártak egy játékost a Big Brotherből

Március 20-án, csütörtökön, szabályszegés miatt Szilvinek el kellett hagynia a Big Brother-házat. A magyarországi valóságshow-k történetében ez volt az első eset, hogy egy játékost a szabályok megsértése miatt kizártak.

A tv2 közleménye szerint a valóságshow résztvevője az utóbbi napokban a szabályokat megszegve összeesküvésre buzdította csapattársait néhány lakótársa ellen. Ez a szabályok értelmében a jelölés befolyásolását jelenti. Az érdi játékos a tv2 szerint korábban már súlyosan megsértette a Big Brother játékszabályait, amikor a tiltás ellenére előre megbeszélt jelrendszer segítségével kommunikált barátjával. Ekkor a Nagy Testvér figyelmeztette Szilvit: a legkisebb szabályszegés már kizárással jár. Szilvi csütörtökön délután 4 óra 45 perckor a hátsó ajtón, mindenféle ünnepélyesség nélkül hagyta el a házat, ahol nem egészen 7 hetet töltött.

Hogy Szilvi megüresedett helyére kerül-e új játékos, arról később döntenek. Szilvi március 21-én pénteken reggel a Lazac-ban szerepel, este pedig a Big Brother Élőben láthatják a nézők. A magyarországi valóságshow-k történetében ez volt az első eset, hogy egy játékost a szabályok megsértése miatt kizártak.

KAPCSOLÓDÓ CIKK