Dr. House erősen megváltozott

2006.09.13. 8:55

Az AOL videói közül jelenleg dr. House, azaz Hugh Laurie egyik régi reklámfilmjét töltik le a legtöbben. Nézze meg Ön is a mufurc doki kalandját a Polaroiddal!

Nem újdonság, hogy a híres színészek reklámfilmekben kezdik pályájukat, amiken aztán jó pár évvel később nagyokat lehet röhögni, ha valahonnan előkerül az ominózus videó. Az ilyen esetek iskolapéldája talán Bruce Willis és Sharon Stone közös reklámja, amelyben az akkor még ifjú sármőr egy bárban csapja a szelet a későbbi szexistennőnek. Stone kisasszony természetesen nem áll kötélnek, egészen addig, míg Willisünk nem rendel neki egy pohárral a világ legfinomabb söréből.

Valaki most épp dr. House megszemélyesítőjének, azaz Hugh Laurie-nak egy jó negyedszázados reklámklipjét ásta elő az archívumból - ezidáig jó húzásnak bizonyult, hiszen, mint említettük, jelenleg ez a legtöbbet letöltött videó az AOL hatalmas adatbázisából. A nevetés forrása ezúttal - a bugyuta reklámos megoldások mellett - az, hogy a kölyökképű, frissen borotvált Laurie-ban nyomát sem találjuk a görény House-nak.

Laurie egyébként a Dr. House előtt már számtalan filmben, illetve sorozatban bizonyította kiváló színészi képességeit - és ezzel együtt ezerarcúságát. Játszott a Mr. Bean, vagyis Rowan Atkinson nevével fémjelzett Fekete Vipera számos epizódjában, de Stephen Fryjal együtt saját komédiashow-ja is ment az angol tévében (A Bit of Fry and Laurie). Utóbbi színésszel a Kenneth Branagh rendezte Szilveszteri durranások-ban is együtt szerepelt, de megcsodálhattuk őt többek között a 101 kiskutya filmváltozatában vagy az Értelem és érzelem egyik feldolgozásában is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK