Az ördögűző kislánya Odaát van

2006.09.20. 10:02

Az itthon Odaát címmel vetített Supernaturalban kisebb szerepet kapott Az ördögűzőben még kislányként megismert Linda Blair - várjuk a színvonalas borzongást. 

Linda Blair, úgy tűnik, felnőtt korára sem tud szabadulni a gonosz erőktől, most épp az Odaát főszereplői, Sam és Dean dolgába ártja bele magát. A színésznő régóta kokettál a természetfeletti jelenségekkel, hiszen ő játszotta kedvenc fejforgatónkat, az ördög által megszállt lányt Az ördögűző-ben. A klasszikus rémmesében nyújtott alakításért az Oscar-jelölés mellé több halálos fenyegetést is kapott, a korán jött hírnév pedig kikezdte a  személyiségét: masszív önpusztításba kezdett. 

Blair az új évezredben kezd magához térni, 2000-ben - első lépésként - csatlakozott a tinédzser-popshow S Club 7 in L.A. stábjához. Most az Odaát-ban vállalt el egy vendégszereplést - a vele készült epizód november 9-én kerül adásba, természetesen a sorozat anyacsatornáján, a CW-n. A magyar nézőknek még egy ideig várniuk kell erre a részre, hiszen az RTL Klub csak nemrég kezdte vetíteni a műsort, a tengerentúlon pedig már a második széria kezdődik hamarosan.

A most negyvenhét éves Blair egyébként egy szexi és éles nyelvű rendőrnőt játszik az Odaát-ban, aki gyilkosság gyanújával lecsukja az apjuk nyomába eredt Winchester testvérpárt. Emellett a The Powder Puff Principle című, komikus rövidfilmben láthattuk újabban.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK