Folytatják a Lost társírói

2007.03.01. 10:14

A Lost két írója 2010-ig még biztosan az ABC kötelékében marad, és remélhetőleg a sikersorozattal azonos színvonalú, új műsorokat is gyártanak majd a csatornának. 

Adam Horowitz és Eddy Kitsis már tizenkét éve alkotnak együtt, a Lost-ba az első évadban kapcsolódtak be: az IMDb tanúsága szerint hét epizódot írtak a sikersorozat számára. Az ABC-vel most egy hároméves szerződést írtak alá, melynek keretében a Lost folytatásán dolgoznak, de emellett új műsorokat is fejlesztenek a csatorna számára.

Az írópáros egyébként a Touchstone Televisionnél kezdte a pályáját, olyan sorozatok írásával, mint a Fantasy Island vagy a teljesen más jellegű, egy fiatal lány kalandjait feldolgozó Felicity. Később, három évig a Warner Bros. show-in dolgoztak, az ő kezük alól került ki például a magyarul Tuti Gimi-nek fordított One Tree Hill, majd megint a Touchstone-nál egy újabb tinisorozat, a Life As We Know It következett.

A Lost egyik főírója, Carlton Cuse a következőképpen nyilatkozott róluk: "Mindketten fantasztikusan bánnak a karakterekkel, mind a humort, mind a pátoszt remekül ki tudják hozni a figurákból." Cuse még azt is hozzátette, hogy szerinte a srácok most értek meg igazán arra, hogy teljesen saját műsorral álljanak elő. Kíváncsian várjuk a folytatást.

KAPCSOLÓDÓ CIKK