Dukai Regina műsort kap az RTL-en

2007.03.02. 13:08

Hétfőtől öt napon keresztül Dukai Reginával ébredezhetünk, a modell-énekesnő lesz ugyanis a Csak csajok egyik műsorvezetője a jövő héten.

A Csak csajok az RTL Klub Reggeli-jének egy blokkja, melyben - a címnek megfelelően - a hölgyeké a főszerep. A műsor sajátossága az is, hogy minden héten másik két lány vezeti, így a műsorvezetői szerepben láthattuk már többek között Görög Zitát, Rubint Rékát, Keleti Andreát, Balázs Klárit, Eszenyi Enikőt, Fésűs Nellyt, de újabban akár Südi Iringót vagy Bódi Guszti nejét, Margót is - a skála tehát igen széles.

Hétfőtől Dukai Regina veszi át a kérdező szerepét - vendégként már sokszor felbukkant a műsorban. A modell-énekesnőnek már pályája is a tévében kezdődött, tekintve, hogy 1999-ben, a TV2 Kifutó című műsorában csillogtatta meg először énekesi tehetségét, a nagyközönség előtt. Akkor ugyan helyezést nem ért el, de hat évvel később a VIVA tévé már a Comet-díjra jelölte, az "Év énekesnője" kategóriában.

Közben szépen futott modellkarrierje is, a Manhattan Cosmetics őt választotta egyik reklámarcának, majd 2003-ban a Coca-Cola szerződtette ebben a minőségben. Két foglalkozásának összekapcsolásával, 2005-ben megnyerte a Miss Popstar elnevezésű szépségversenyt is. Reginának egyébként az RTL Klubbal sem ez az első munkája: két éve A világ hét csodája című műsorral utazott el Horvátországba, Egyiptomba és Izlandra, olyan tévés személyiségek társaságában, mint Bálint Antónia, Stohl András vagy Jáksó László; majd feltűnt a Szombat esti láz-ban is.

Gregorich András, a Reggeli főszerkesztője elmondta az [origo]-nak, hogy a műsor alapvetően nem egy tehetségkutató, nem ezért cserélnek hetente, ám így is akadt több olyan médiaszemélyiség, akik szereplésével igen elégedett volt. "Keleti Andrea kifejezetten ügyes volt, Sárosdy Eszteren is látszott, hogy van rutinja a kamerák előtt, ahogy Horváth Éva is remekül helytállt - meg a többiek is. Az élő adás amúgy a legjobb módszer arra, hogy valakit teszteljünk" - mesélte. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK