Megint Fábry készül a Hősök ellen

2007.03.26. 11:35

Nem hagyja az RTL Klub, hogy a TV2 itthon sikert csináljon a Hősök-ből, keményen készül ellene.

A Hősök hazai hívei - akiknek nem elhanyagolható része nem is a TV2-n követi a sorozatot, hanem internetről leöltve, sok hét előnyben - abban bíztak, hogy az Esti Showder ellen kétszer kudarcot valló, ám első részével még nagy sikert elérő Heroes majd a Szeszélyes ellen bizonyíthat, gondolván, hogy a fiatalabb célcsoportnál Antal Imre kevésbé népszerű, mint Fábry. Elképzelhető, hogy Savanya és Pityesz nem annyira kacagtató, mint a Showder műsorvezetőjének monológja, a dizánjncenter vagy a sztárvendégek?

Az RTL Klub nyilván nem szeretné, ha erőre kapna a konkurencia egyik sorozata, az USA-ban ragyogó nézettségeket szállító Hősök, így erős, vagy annak hitt Szeszélyes-sel jön elő csütörtökön - tegyük hozzá, teljesen logikus, érhető lépésről van szó, hiszen csak nagy mágusok képesek egyszerre két csatornát nézni, azaz, aki Antal Imrét és Fábryt figyeli, az aligha talál rá Niki Sandersre. Fábrynak hétvégén a Nap-kelté-ben volt emlékezetes jelenése, ezúttal Csonka Bandi faggatja őt gyerekkoráról - no, ez sem könnyebb helyzet.

Aki kíváncsi rá, hogy nézett ki a kis Fábry, hogy miért az indiános volt a kedvenc játéka, és hogy bizonyította be tizenöt évesen, hogy ő tudja a legtöbbet a Szovjetunióról, az a következő Szeszélyes-ből tudhatja meg, mivel Sándort látja vendégül a márciusi adás két házigazdája: Antal Imre és Csonka András. A mesélős fotónézegetésen kívül lesz még "Csajok a vízben"-blokk, persze ledéren öltözött hölgyekkel, de a részeget játszó Pityesz és Savanya is feltűnnek, alighanem Oscart vagy Emmyt érő alakítással.

KAPCSOLÓDÓ CIKK