Indul a Liptai Claudia Show

2007.04.25. 10:53

Sokáig nem lehetett tudni, hogy ki lesz a szülési szabadságra távozó Szulák Andrea utódja. Most eldőlt, a Mokka műsorvezetője vállalta az esti talkshow-t.

Liptai Claudia az [origo] kérdésére elmondta, hogy gondolkodott a felkérésen, mérlegelt, és csak később adott pozitív választ a felkérésre. A megújult talkshow-ra várhatóan nem kell őszig várni, már a nyári nagy leállás előtt is képernyőre kerülhet Szulák Andrea utódja. "Szerettem volna egy ilyen típusú műsort, mivel nagy megtiszteltetés, ha valaki esti talkshow-t vezethet. A koncepció nem sokban változik, talán erősebb lesz egy olyan vonal, melyben hétköznapi hősöket mutatunk be, olyanokat, akik a nagyközönség számára ismeretlenek, de kiemelkedő teljesítményt vittek véghez" - mesélte.

"Picit változik a színvilág, mert az én hajamhoz más árnyalatok illenek, mint Andreáéhoz. De a stílus közel áll hozzám, és ami jó, ahhoz felesleges hozzányúlni. A show tartalmát ilyennek szeretik a nézők. Megpróbálok aktuális lenni, olyan kérdéseket és olyan személyeket elővenni, amelyekről és akikről épp szó van. Mindenevő vagyok, érdekel, ami történik körülöttünk, és próbálom egy-egy esemény emberi vonatkozásait megkeresni. És nem csak a bulvárlapokat, a magazinokat olvasom" - nyilatkozta tegnap a Blikknek.

A műsorvezető kíváncsi, de ugyanúgy nem akar tapintatlanul vájkálni mások magánéletében, mint elődje. "Nagyon jó dolog, ha valakivel le lehet ülni őszintén beszélgetni soha ki nem mondott dolgokról, de érezni kell a határt. Ez a műsor tökéletesen alkalmas a kíváncsiságom kiélésére" - tette hozzá.

Négy éve indult a TV2-n a Szulák Andrea Show, a Primetime Entertainment produkciója, ám most a műsorvezető szülési szabadságra távozik, és a szülés utáni évben biztosan nem tér vissza a képernyőre. Kovács Kristóf producer szerint ez a talkshow nem arról szól, hogy nézettségi rekordokat döntsön, sokkal inkább kommunikációs és arculati szempontból lehet fontos a TV2-nek. "Mivel a női nézőknél és a fiataloknál is sikeres, a csatorna biztosan megtartja a formátumot" - mondta az [origo]-nak korábban.

KAPCSOLÓDÓ CIKK