Ledől Pongrácz, megpihen Berényi

Vágólapra másolva!
Már most pénteken nyári szünetre vonul a Jóban Rosszban, de a Barátok közt még kitart július 27-ig.
Vágólapra másolva!

A hazai gyártású szappanoperák rajongónak fájó időszak a nyár, hiszen ilyenkor hetekre szélnek eresztik a Barátok közt és a Jóban Rosszban szereplőit, stábját. Bár a történetben általában két hónappal előrébb tartanak, a nyári leállás alatt a tévében is szünetelnek a szappanoperák, azaz "nyári szünet miatt zárva" feliratú tábla fogadja a Rózsa presszóba bekopogót vagy a Csillagvirág klinika előtt próbálkozót.

A Jóban Rosszban gárdája július 13-án dől a kempingágyba egy meghitt tóparton, és augusztus 21-ig várnia kell a híveknek új részekre, addig pihen a stáb. "A mai napon Füredi oltár elé vezeti Lenkét. A nagy eseményre az egész kórház, illetve valamennyi családtag meghívást kapott, kivéve Helent, aki természetesen hívatlanul is megjelenik. A ceremóniára megérkezik Kardos doktor is Chicagóból, akit egyébként ezentúl nem Debreceny Csaba, hanem Marton Róbert, a Nemzeti Színház színművésze alakít. Meglepi Pongrácz Rékát, aki már egyre leplezetlenebbül szerelmes belé" - próbált kedvet csinálni a mai részhez egy lelkes stábtag.

tv2

A rivális csatornán a Barátok közt még kitart, július 27-én mennek nyári szünetre Berényiék, és csak augusztus 27-én térnek vissza a Mátyás király térre. Mint megtudtuk, ismét izgalmas fináléra készülődnek, ilyenkor ugyanis szokás úgynevezett cliffhangerrel operálni, azaz nyitva hagyott kérdéseket hagynak a sztoriban, hogy a rajongók a napernyő alatt is azt találgathassák, mi történt, ki volt a bűnös, kié volt a pisztoly. Tavaly Miklós lelövése volt az évad jól időzített csúcspontja, idén állítólag több szál is furcsán szakad el, egy pedig különösen durva lesz.