A csillagok háborújából a kórházba

Vágólapra másolva!
Lando Calrissian, pontosabban az őt alakító Billy Dee Williams újra tévézik: a General Hospital: Night Shift szappanoperában bukkan fel, írja a TV Squad.
Vágólapra másolva!

Billy Dee Williams A Birodalom visszavág című filmmel lett itthon is ismert, ő volt Felhőváros ura, aki gaz módon elárulta régi cimboráját, Hant.

Idővel persze morális önmarcangolás következett, még abban a részben szembefordult a Birodalommal, segített kiszabadítani A jedi visszatér-ben a karbonitba fagyasztott Solót, segített megmenteni Leiát, Csubakkát meg a droidokat, majd sikeresen zúzta le a második Halálcsillagot.

A hetvenéves színész - aki 1959-ben bukkant fel először a vásznon - ezúttal egy szappanoperában tűnik fel, természetesen egy titokzatos múlttal rendelkező öregurat alakít - homályos, sejtelmes múlt nélkül amúgy sincs szereplő az ilyen szériákban.

A színészt korábban már kérlelte a General Hospital producere, hogy vállaljon szerepet, de Billy Dee Williams eddig mindig kitért az ajánlat elől. Most egy spioffban, a General Hospital: Night Shift-ben bizonyíthat, talán itt nem kell galaktikus csatákat vívnia.