Alakul a Miss Balaton mezőnye

Vágólapra másolva!
Az RTL Klubon, a Hálózat Televízión és Videán is látható lesz az idei Miss Balaton. A mezőnyt most szombaton erősen megtizedelik, csak nyolc lány marad versenyben.
Vágólapra másolva!

Számos szépségverseny létezik Magyarországon, az egyik legszínvonalasabb az 1999 óta létező Miss Balaton, melynek július 14-én, holnap lesz az elődöntője. Idén két mezőnyt indítanak, így a 18 és 26 éves korosztály mellett az 1977-ben született, azaz a harmincéves hölgyek jelentkezését is várják.

A versenyre eddig közel háromszázan jelentkeztek, így a szombati elődöntőn dől el, ki kerül a verseny augusztus 3-i döntőjébe. A mezőnyből tizenhatan versenghetnek tovább a fődíjért, egy vadonatúj autóért, míg az úgynevezett '77-es mezőnyből nyolcan jutnak a döntőbe, ahol tovább küzdhetnek az értékes utazásért, illetve a számos ajándékért. Bővebben itt.

Innen kezdve már minden szószaporítás, hiszen itt nem a leírt betű a fontos, sokkal inkább a látvány. A Videán igyekszünk beszámolni az eseményekről, de addig is, íme három rövid videóanyag a tavalyi versenyről.

Egy s-betű legyen a tested!


Egy főiskolás szépség:

A tizenhatos döntő, tavaly: