Indul az új sztármagazin

Vágólapra másolva!
Július 16-tól, hétfőtől minden hétköznap jelentkezik a TV2 Favorit című sztármagazinja, melyet Szekeres Nóra és Váczi Gergő vezet, de mellettük feltűnik Magyarország talán legifjabb riportere is. 
Vágólapra másolva!

Hétfőtől minden hétköznap, az Aktív után, vagyis 19.40-től láthatjuk a TV2 új sztármagazinját. A Favorit-ban a hazai és külföldi sztárvilág történéseiről kapnak naprakész, friss információkat a nézők: a mintegy félórás műsor gerincét az exkluzív külföldi anyagok, sztárhírek és hírességekkel kapcsolatos pletykák alkotják.

Ami a Favorit-ot megkülönbözteti a többi sztármagazintól, hogy a tervek szerint tematikus beszámolók is helyet kapnak benne: így a magyar sztárok egy-egy napját mutatják be rendszeresen, valamint régi, ma már jobbára elfeledett hírességeket keresnek fel, hogy megnézzék, hogyan is élnek, mióta eltűntek a reflektorfényből. Ezenkívül terveznek egy "hét felfedezettje" rovatot is, amihez talán nem szükséges bővebb magyarázat.

Az új magazin egyik házigazdája, Váczi Gergő így nyilatkozott az Aktív-nak a műsor tartalmáról: "Sztárinterjúkra kell gondolni, kulisszák mögé megyünk, végigkísérjük majd sztárok egy napját, régi sztárokat porolunk le, úgymond". Az első exkluzív anyag azonban korántsem egy "leporolandó" sztárhoz kapcsolódik, hiszen Váczi a Balaton Sound fesztiválon az ott fellépő Beastie Boys-zal is készített interjút.

A másik műsorvezető Szekeres Nóra lesz, akit eredetileg még a Kölyökidő-ből ismerhetünk, de több vetélkedő, illetve telefonos játék után legutóbb már Tilla oldalán domborított a Sztárok a jégen című show-ban. A rutinosnak mondható tévés mégis tart egy kicsit az új műsortól: "Nekem az lesz nagyon nagy különbség, hogy eddig soha nem dolgoztam még súgógépről" - árulta el a műsorvezetőnő az Aktív-nak.

A Favorit-ban feltűnik még "a világ legfiatalabb sapkás riportere", Vujity-Zsolnay Benjámin is, aki édesapjához, Vujity Tvrtkóhoz hasonlóan, állandóan baseball-sapkában mutatkozik majd a képernyőn. A mindössze ötéves kisfiú sajátos kérdéseivel visz friss színt a sztármagazinba: "Teljesen másképp fog kérdezni a korából adódóan, másra kíváncsi, más érdekli az emberekkel kapcsolatban" - nyilatkozta ifjú kollégájáról Szekeres Nóra.

Benjámin egyébként Árpa Attilától Fekete Laciig mindenkit kérdezget a műsorban. Csak hogy előre érzékeltessük interjúi hangulatát, íme az amerikaifoci-szerelésben feszítő Árpának feltett egyik kérdése: "Attila, te nem szoktál félni, amikor összeütközöl egy másik bácsival?"