Rekordszámú csillag születhet

Vágólapra másolva!
Minden korábbi tehetségkutató műsornál többen jelentkeztek az RTL Klub Csillag születik című műsorába.
Vágólapra másolva!

Mintegy négy és fél ezren jelentkeztek az RTL Klub ősszel induló, Csillag születik című tehetségkutató versenyére: az óriási érdeklődés miatt az utolsó menetben meg kellett duplázni a fővárosi válogatások számát.

"Az eddigi megmérettetések során a legfiatalabb induló egy 6 éves kislány volt, akinek nővére jelentkezett a versenyre, ám hazafelé a kocsiban ő is kedvet kapott a szerepléshez, így aztán édesanyja visszafordult vele. A zsűri egy Disney-mesefilm betétdalának eléneklése után továbbjuttatta őt a követező fordulóba. A legidősebb jelentkező egy 83 éves bácsi, aki magyarnótákkal készült" - nyilatkozta Schiwert Takács László, a műsor főszerkesztője.

A csatorna közleménye arra is újfent felhívja a figyelmet, hogy a produkcióra nem csupán magyarországi lakosok, hanem határon túliak is jelentkezhetnek.

Az újfajta Ki mit tud?-ot szombat esténként láthatjuk majd az RTL Klubon, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a rajongók hiába várják a Szombat esti láz harmadik szériáját. A Csillag születik műsorvezetői egyébként a táncos show-ból jól ismert házigazdák, Stohl András és Ördög Nóri lesznek.

Egyébként ne egy újabb Benne leszek a tévében típusú műsorra számítsunk, hiszen a csatorna hangsúlyozottan olyanokat keres, akik valóban kitűnnek valamivel: ezúttal nem puszta ökörködésről, magamutogatásról lesz szó.