Fiatal voltam, kellett a pénz

Vágólapra másolva!
Nyári pangásban mi sem szórakoztatóbb, mint azóta befutott színészek korai szárnypróbálgatásait előhalászni az internet sötét, pókhálós sarkaiból.
Vágólapra másolva!

Evangeline Lilly kétségkívül a Lost-tal lett közismert, itt a múltjában jelentős mennyiségű titkot hordozó, Sawyerrel és Jackkel egyszerre kacérkodó Kate-et alakítja, egy kemény nőt, akiről idővel kiderül, hogy még bilincsbe vert rabként szállt fel a később lezuhanó repülőre.

Az 1979-es születésű, kanadai lányt egy modellügynökség fedezte fel, de a tévézők nem bánják, hogy filmezni kezdett: csinos, igazi barna szépség, és még tehetséges, végtelenül természetes is. Lilly 2005-ben a Maxim magazinban második lett a világ száz legszexibb embereit tartalmazó listán, és tette ezt úgy, hogy előtte nem sokkal egy félmeztelen jelenetre kérték fel a Lost forgatása során, amit ő visszautasított. A képernyőn a Smallville-ben láthatták először, de feltűnt például a Tru Calling - az őrangyal című sorozatban is. A világhírt hozó Lost 2004-ben startolt, de előtte Lilly pincérnőként, légi utaskísérőként is dolgozott, továbbá modellkedett és reklámokat vállalt, hogy egyetemi tanulmányait fedezze.


A fenti videón egy 2003-as próbálkozás látható, ekkor Lilly még nem volt igazi hollywoodi színésznő. Ekkoriban a LiveLinks című romantikus csevegővonalat, randitelefont reklámozta. A szpotok késő éjjel futottak az amerikai tévécsatornákon, két éven át, azaz akkor is láthatóak voltak, amikor a színésznő már befutott, híres lett, a magazinok címlapjáról mosolygott hódolóira.