Elfogytak a Club tévé műsorai

Vágólapra másolva!
A nőkre fókuszáló Zone Club tévécsatorna a nyári estékre előkapott egy könnyed valóságshow-t. A baj csak annyi, hogy A bár 2001-es darab, lefutott a Viasaton és nemrég a Club tévén is.
Vágólapra másolva!

A Zone Club a városi nőket célozza be, és több-kevesebb sikerrel szórakoztatja is őket jógáról, balettről, randizásról, párválasztásról, divatról szóló műsorokkal, főzőprogramokkal, Rubint Rékával, szappanoperákkal.

Nyárra különösebben nem erőltették meg magukat, hiszen újfent előszedték a Viasaton futott első magyar valóságshow-t, a 2001 nyarán forgatott A bár-t. Nem jellemző, hogy Big Brother-szerű műsorokat ismételjenek a csatornák, különösen nem itthon: a TV2 sem veszi elő Pongót és Renátót, az RTL sem merne előjönni Lorenzóval és Okival, még egy eldugott sávban, hajnali három és fél négy között sem.

A Zone Club viszont műsorra tűzte az első magyar reality-t, ráadásul főműsoridőben (mely a kereskedelmi csatornáknál héttől tizenegyig tart), ami nem is lenne feltétlenül baj, de már láthatták a nézők a Palotás Petrával és Novák Péterrel felálló műsorfolyamot: a Viasaton régen, és a Club tévén idén februárban és márciusban. Negyedév után újra előjönni vele, azt sejteti, hogy erősen nyár van, teljesen mindegy, mit kap az álmos tekintettel pislogó néző.

Ha valaki mégis bekapcsolódna, nem maradt le semmiről, tegnap a Zsanzi nevű szereplő épp kiejtette az első áldozatot, tehát tízből kilencen még versenyben vannak. A szereplőket márciusban felkutattuk, itt el lehet olvasni, mi lett velük a Bár zárása óta.