Bálint Antónia visszatér az RTL Klubra

Vágólapra másolva!
Korábban már számos televízióban megfordult, most újfent az RTL Klubon tűnik fel műsorvezetőként, hétfőn kezd.
Vágólapra másolva!

Tévés karrierje még az A3-nál indult, volt aztán az MSat képernyőjén, gyerekműsorokkal és könnyűzenei programokkal, ahogy később az MTV lottóshow-jában is gyakran felbukkant. Szerepelt már számos RTL-es műsorban (A világ hét csodája, Az ország tesztje, Esti showder), volt időjárás-jelentő, modell, szépségkirálynő, playmate, de a TV2-nél is számos alkalommal feltűnt: egy utazási magazint kapott, de a Lazac-ot, a Mokka elődjét is vezette. Talán csak a Cartoon Networkön vagy az Animal Planeten nem láthattuk még.

Bálint Antónia most az RTL Klubhoz tér vissza, öt alkalommal lesz a Csak csajok műsorvezetője. Az RTL Klub Reggeli-jének egyórás blokkja ez, ekkor a reggel hat óta munkában lévő női műsorvezető (Lilu, Dombóvári, Vanda vagy épp Ördög Nóra) mellé érkezik mindig egy médiaszemélyiség, aki nagyon nem éghet le, hiszen ott van mellette mindig egy rutinos képernyős.

Mivel a műsor főképp az otthon tartózkodó kismamákra, nagymamákra, otthon ülő asszonykákra támaszkodik, ennek megfelelő a témaválasztás is. A Csak csajok leginkább olyan témákkal foglalkozik, melyekkel egy borostás autószerelő szaki vagy egy termetes böllér amúgy sem tudna mit kezdeni: járhat-e szoláriumba egy terhes nő? Hogyan szoktassuk le a kisbabát a pelenkába történő pisilésről? Hogyan készítsünk házilag napocskás vagy holdas hűtőmágnest? Mi a teendő, ha a sóból, lisztből összeállt otthoni gyurmát lenyeli a gyerek? Meddig egészséges a féltékenység?

A tévéző láthatta már itt többek között Görög Zitát, Rubint Rékát, Keleti Andreát, Balázs Klárit, Eszenyi Enikőt, Fésűs Nellyt, Ungár Anikót, Csepregi Évát, Südi Iringót, Dukai Reginát, Bódi Guszti nejét, Margót, Anettkát, Gáspárné Beát, Czifra Noémit (Nócit), Völgyesi Gabit, Janza Katát, Oszvald Marikát vagy - nem is régen - Xantus Barbarát.