Beckham dühös Simpsonékra

Vágólapra másolva!
A Simpson család-ból készített film kapcsán mindenhol dúl a Simpson-láz - éppen csak David Beckham volt olyan meggondolatlan, hogy visszautasított egy vendégszerepet a rajzfilmsorozatban.
Vágólapra másolva!

A Simpson család című, 1989 óta hatalmas sikerrel futó rajzfilmsorozat egész estés filmváltozata pénteken került az amerikai mozikba (hozzánk jövő héten érkezik), és 71,9 milliós bevétellel minden idők legsikeresebben debütáló tévéadaptációja lett, lekörözve az eddigi csúcstartó Mission: Impossible 2-t (57,8 millió).

A világhírű sárga família felkérésére épp csak David Beckham mondott nemet: a rajzfilmsorozat (és az egészestés film) alkotója, Matt Groening ugyanis meg akarta volna örökíteni, amint a futballsztár a feleségével Los Angelesbe költözik, és csatlakozik az L. A. Galaxy csapatához - Beckhamnek azonban nem volt ínyére a vendégszereplés, állítólag egy korábbi epizód miatt, amely őt állította pellengérre.

A DigitalSpy értesülései szerint Beckham azért nem lelkesedett az ötletért, mert a 2004-es karácsonyi különkiadásban Simpsonék az ő Rebeca Loosszal folytatott viszonyára is reflektáltak: az ominózus epizódban Marge hasonlította magát és Homert David és Victoria Beckhamhez, és ekkor utalt a focista félrelépésére.

Groening mindenesetre nincs nagyon elkeseredve: "Beckham nem akart részt venni a show-ban, de nem számít" - fogalmazott. Igaz, nincs is oka nagyon szomorkodni, hisz a Simpson család Beckham nélkül is bekerült a Guinness Rekordok könyvé-be, mint a legtöbb sztárvendéget felvonultató sorozat - a 400. epizódot például Kiefer Sutherlanddel (és 24-beli figurájával, Jack Bauerrel) ünnepelték.