Visszatérnek a Jóbarátok

Vágólapra másolva!
Aligha ősszel lendül meg a Jóbarátok DVD-k eladása: szeptembertől ismétli a Viasat 3 a sokak által kedvelt sorozatot.
Vágólapra másolva!

Szeptember 3-án, este nyolckor térnek vissza a képernyőre Rachel Green, Monica Geller, Phoebe Buffay, Joey Tribbiani, Chandler Bing és (Dr.) Ross Geller - no meg Gunther. Ezúttal nem a TV2, hanem a Viasat 3 vetíti, napi rendszerességgel, esténként.

Sok újat már nem is lehet mondani a sorozatról: megújította, erősen feljavította a szitkom műfaját, tíz évadot élt meg, miközben Golden Globe-ot nyert, 55 másik díj mellett - miközben további 152 jelölése volt különféle díjkiosztókon. A hat manhattani barát 1994 szeptember 22-én mutatkozott be a képernyőn, a színészeket pedig világsztárrá tette a sorozat. Sokan úgy vélik, hogy lett még volna pár évad a szitkomban, jóllehet, a komoly rajongók szerint az első pár tucat rész jobb volt, mint a későbbiek. A befejezés végül elegáns volt, óriási nézettséggel búcsúztak a fiatalok - jobb így, mint csökkenő számokkal, hanyatló érdeklődés mellett, egy eldugott sávban, vérszegénységben kimúlva.

Időnként feltűnik a hírekben, hogy Jennifer Aniston vagy épp Courteney Cox összehozná a csapatot egy vagy több epizódra, de ennek valószínűsége csekély. A színészek már csillagászati gázsit kérnének egy részért, és a forgatókönyvnek is zseniálisnak kellene lennie, hogy ne maradjon több tízmillió fanyalgó tévéző.