Playmate megy az RTL Klubra

Vágólapra másolva!
Hétfőtől Hargitai Bea playmate próbálkozhat a műsorvezetéssel az RTL-en, ötször egy órában.
Vágólapra másolva!

Hargitai Bea tizenhat évesen került a szépségiparba, akkor startolt modellként, majd egy évvel később kereste meg a Playboy. 2001-ben volt Miss Április, akkoriban úgy reklámozták, mint a legfiatalabb magyar lány, aki az újság címlapján megjelent.

Az RTL-en feltűnt már magazinműsorokban, járt az Esti Showder-ben, de a Rettegés foka című produkció is magával vitte Argentínába. Most a Reggeli-ben bizonyíthat, tud-e olyan szellemdús, értelmes kérdéseket feltenni, mint a közelmúltban az énekesnő Dorina, aki szintén lehetőséget kapott egy hétre.

Az RTL Klub Reggeli-jének egyórás blokkja ez, ekkor a reggel hat óta munkában lévő női műsorvezető (Lilu, Dombóvári, Vanda vagy épp Ördög Nóra) mellé érkezik mindig egy médiaszemélyiség, aki nagyon nem éghet le, hiszen ott van mellette mindig egy rutinos képernyős.

Mivel a műsor főképp az otthon tartózkodó kismamákra, nagymamákra, otthon ülő asszonykákra támaszkodik, ennek megfelelő a témaválasztás is. A tévéző láthatta már itt többek között Görög Zitát, Rubint Rékát, Keleti Andreát, Balázs Klárit, Eszenyi Enikőt, Fésűs Nellyt, Ungár Anikót, Csepregi Évát, Südi Iringót, Dukai Reginát, Bódi Guszti nejét, Margót, Anettkát, Gáspárné Beát, Czifra Noémit (Nócit), Völgyesi Gabit, Janza Katát, Oszvald Marikát, Xantus Barbarát, Dorinát, Bálint Antóniát.