Sorozaton dolgozik a Nine Inch Nails

Vágólapra másolva!
A Nine Inch Nails legutóbbi, Year Zero című albumát szeretné tévére átdolgozni a zenekar frontembere, Trent Reznor. 
Vágólapra másolva!

Legutóbb a Szigeten, a szombati Nagyszínpad fő fellépőjeként láthattuk a Nine Inch Nailst, de akkor még csak a zenére koncentráltak. A vizuális fogékonyságáról egyébként is ismert énekes, Trent Reznor most egy tévéműsoron dolgozik - valószínűleg jó pár döntéshozóval meg kell azonban küzdenie ahhoz, hogy sötét, szürreális látomásait a képernyőre vihesse.

A legutóbbi, Year Zero című lemez ugyanis egy konceptuális album, vagyis egy többé-kevésbé körülhatárolható témára íródtak a számok: esetünkben ez a téma talán a világvége, de ha nem akarunk ilyen súlyosan fogalmazni, akkor mondhatjuk azt, hogy az album az énekes látomásait tartalmazza, a következő húsz év Amerikájára vonatkozóan - talán mondanunk sem kell, nem éppen szívderítő jelenésekről van szó.

Úgy tűnik, fordult a kocka, hisz jó tíz éve még éppen Reznor játszotta az ellenséges amerikait, akitől David Bowie-nak félnie kell (az I'm Afraid of Americans című Bowie-szám klipjében). Lényeg a lényeg, az énekes kerekített egy történetet a Year Zone köré, ami már kellő alapanyag lehet egy tévésorozat elkészítéséhez.

A Nine Inch Nails talált egy producert, aki támogatja az ötletet, és állítólag már kilátásban van néhány találkozó is a tévécsatornák döntéshozóival. Ahogyan maga Reznor fogalmazott: "Már csak pár hét, és találkozunk a fő emberekkel, aztán majd meglátjuk, mi történik. Ha működik a dolog, működik, ha nem, nem."