Hat új műsorvezető a TV2-nél

Vágólapra másolva!
A TV2 már hónapokkal ezelőtt meghirdette műsorvezető-válogatását, melybe péntek este a tévénézők is bepillantást nyerhettek. Megismerkedhettek a hat kiválasztottal is, akiket ezután biztosan láthatnak még a képernyőn.
Vágólapra másolva!

A TV2 már hónapok óta keresi új arcait: a nagyszabású castingra az ország minden pontjáról érkeztek a jelentkezők, és a műsorvezető-jelöltek mindegyikét meghallgatták. A válogatások hat hete után a júliusban megrendezett utolsó fordulóba húsz versenyző került.

A harmincöt évnél nem idősebb jelentkezők hetven százaléka nő volt, ugyanakkor vegyes háttérrel rendelkeztek a versenyzők, volt, aki biztonsági őrből vagy szociális munkásból szeretett volna műsorvezetővé válni, de sokan jelentkeztek már magabiztos tudással, előképzettséggel is. A zsűri meglepetésére ismert médiaszemélyiségek is vállalták a megmérettetést, így feltűnt a válogatásokon VV Ági, Nóci, Beleznay Endre vagy Árpa Attila is.

A végső fordulóból, a húsz döntősből, hat fiatal kapott lehetőséget a TV2-től. A Bárdos András, Tilla és Hadas Kriszta zsűrizésével kiválasztott hat fiatalt és a többi jelentkezőt augusztus 17-én 20.15-től a Válogatás - Legyél te is műsorvezető című egyestés szórakoztató műsorból ismerhették meg a TV2-n.

Forrás: TV2