Ősz a TV2-n

Vágólapra másolva!
Visszatértek a TV2 korábbi sorozatai, ismétlésekkel és új részekkel. A sci-fiben erős csatorna ufós sorozattal is riogat, továbbá elkezdi új - ezúttal heti - kvízét, melytől nagyobb sikert remél, mint a napi rendszerben hamar kiégetett Egy a 100 ellen-től. Lesz még egy fogyókúrás reality is, erről bővebben később.
Vágólapra másolva!

Augusztus 21-től a TV2 délutáni sorozatai visszatértek, így Rex felügyelő és Moser nyomozó újra együtt üldözik a bűnözőket, augusztus 22-től pedig találkozhatunk Monkkal, a flúgos és mániás felügyelővel. Szeptember 9-től, vasárnaponként újra látható a Charlie - Majom a családban című sorozat új részekkel és - szintén vasárnaponként-, hat héten keresztül megismerhetjük Columbo titokzatos feleségét, Mrs. Columbo-t.

Augusztus 22-én, szerdán startol a Küszöb (Threshold) című új, drámai sorozat, amely egy csapat szakértőről szól, akiket az Egyesült Államok haditengerészetének ijesztő felfedezése miatt hívnak össze: egy földön kívüli jármű szállt le az Atlanti-óceán közepén, megtámadva egy arra járó hajót. A csapat megfejti a jármű érkezésének okát, felderíti a hajó legénységének sorsát, és megkezdi a felkészülést egy esetleges vészhelyzetre - az idegen invázióra. Bővebben itt. Képek pedig itt.

Augusztus 27-től "krimi-hétfők" jönnek, három sorozattal. Két évad után az NCIS helyszínelői visszatérnek, utána viszont a Gyilkos számok és a Különleges ügyosztály című sorozatok új részeivel nyomozhatnak tovább a nézők a TV2-n. Augusztus 29-én, szerdától Dr. House új részekkel jelentkezik.

A TV2 új, saját gyártású produkcióit is indít, mely Till Attila vezetésével augusztus 24-én indul. A vetélkedő, az "Okosabb vagy, mint egy ötödikes?" hetente lesz látható a képernyőn, melyből kiderül, hogy Tilla osztálya, az öt kisiskolás képes-e megszorítani a felnőtteket az általános iskola első öt évének tananyagából. A kvíz-show-ban a gyerekek közreműködésével felnőttek játszanak, akik az általános iskola első 5 osztályának tananyagából kapnak kérdéseket a megjelölt tantárgyak szerint. Ennek forgatás előtti próbáján jártunk, bővebben itt.

A Jóban Rosszban is új részekkel várja rajongóit, és a visszatérése miatt a csatorna sztármagazinja, a Favorit augusztus 22-től 20.20-tól kerül adásba, azaz a legkeményebb sávban, a régóta listavezető Barátok ellen küzd. Ősszel ismét jönnek a már jól ismert TV2-es produkciók, újra a képernyőre kerül a Liptai Claudia-show és a Mi kérünk elnézést. Kicsit más köntösben, megújulva, Csiszár Jenő műsorvezetésével indul az Activity - A milliós küldetés.

A napokban kitérünk az RTL Klub, az MTV és a Viasat 3 őszi kínálatára is.