Korda aggódik Klárikáért

Vágólapra másolva!
Sajtótájékoztatón mutatta be őszi műsorrendjét az MTV: a tavasszal viszonylag szép nézettséggel futó Csináljuk a fesztivált folytatódik, ezúttal Balázs Klári is feltűnik.
Vágólapra másolva!

Augusztus 31-én, péntek este startol a Csináljuk a fesztivált második menete, 96 új, azaz inkább régi slágerrel. Az újabb csomag a haragos vagy épp szomorkás nézők észrevételei, ajánlatai alapján állt össze, sokan hiányoltak olyan dalokat, melyek kimaradtak az első turnusból.

"Nem az a szerepem, hogy a fiúkat helyre tegyem, én csak akkor szólalok meg, ha van mondanivalóm. Rengeteg élményem van, emlékem a szakmatársakról. Gyurival élőben naponta találkozom a közönséggel, és amikor megkérdi őket, hogy örülnek-e a műsor folytatásának, kiderül, hogy nagyon, szinte őrjöngenek" - mondta Balázs Klári, majd elkottyintotta, hogy négy adást már fel is vett a stáb.

Korda előbb jelezte, hogy a Harsányival kialakult kettőse az irányadó, Klárika csak színesíti azt, majd udvariasan közölte, hogy az MTV szlogenje, az "Értéket közvetít" számára biztosíték. "Különben nem mondom, hogy ez a műsor egy hungarikum, de nem is másolása egy külföldi produkciónak. Nem is a nagy nyeremények miatt szeretik a nézők, mert egy ébresztőóra például igazán nem nagy érték. Az elmúlt négy felvételen izgatottabb voltam, mint korábban, mert ezúttal Klárikámért kellett izgulnom" - tette hozzá a táncdalénekes.

A főképp idősebb korosztálynak szóló nosztalgikus show tehát pénteken újra a képernyőn. Az MTV további őszi terveiről később, egy nagyobb cikkben írunk.