Elítélték az erőszakos színészt

Vágólapra másolva!
Brian Bonsallt, aki Andy Keaton karakterét alakította a Family Ties - Családi kötelékek című, itthon is látott sorozatban, elítélte egy coloradói bíróság testi erőszakért.
Vágólapra másolva!

A coloradói Boulder bírósága bűnösnek találta a 25 éves Bonsallt: az esküdtszék úgy vélte, hogy a Michael J. Foxszal is sokat szereplő, a Családi kötelékek-ben 71 epizódban látott színész erőszakoskodott barátnőjével.

Bonsallt még márciusban tartóztatták le, mivel barátnője azzal jelentkezett a rendőrségénél, hogy a színész alkoholos italt öntött az arcára, míg ő aludt, utána fojtogatta, majd az ágyra dobta, mikor menekülni akart. A férfi ugyanakkor azt vallotta, hogy erre pusztán önvédelemből volt szükség, mivel a nő előtte megvágta a karján és az arcán egy késsel.

A színész ügyvédje, Paul McCormick közölte, hogy védence öt hónapja már tiszta, és egy sikerrel letudott egy harmincnapos tisztítóprogramot: ennek ellenére a bíróság bűnösnek találta, két évet kapott, de próbaidővel, így szabadon távozhatott.

Bonsall jelenleg 25 éves, ő alakította a Michael J. Fox karrierjének is nagy lökést adó sorozatban a világsztár testvérét, Andy Keatont, 1986 és 1989 között. Később több sorozatban és filmben feltűnt, mostanság egy építkezésen dolgozik, és zenekarban muzsikál.