Jön a simlis és a szende

Vágólapra másolva!
Cybill Shepherd és Bruce Willis újra a képernyőn: A simlis és a szende szeptember 22-től újra a tévében. A Duna Televízió nyúlt a régi kedvenc után.
Vágólapra másolva!

Az eredeti címén Moonlighting a nyolcvanas évek egyik legsikeresebb, öt évadot megélt szériája volt, 67 epizód készült belőle. Népszerűségét humorának, a két ellentétes nemű karakter harcán alapuló történetmesélésnek és az ellenállhatatlan főszereplőknek köszönheti.

Bruce Willis - aki addig csak off-Broadway-darabokban és tévéprodukciók epizodistájaként tűnt fel - igen nehezen, csak a tizenegyedik válogatáson túljutva szerezte meg a sármos, nagydumás nyomzó, David Addison szerepét, melynek Golden Globe- és Emmy-díjat is köszönhet.

A társát, egyúttal vonzódásának és kekeckedéseinek alanyát játszó Maddie-t a korábban jelentős filmekben - Az utolsó mozielőadás, Taxisofőr, Londoni randevú - szerepelt Cybill Shepherd alakította, méghozzá olyan sikeresen, hogy két Golden Globe-ot is besöpörhetett érte.

A szeptember 22-én 19 órakor induló tévésorozatot felújított kópiával, és természetesen a klasszikus - Básti Juli, Dörner György - szinkronnal láthatják a nézők.