TV2: újabb személycsere

Vágólapra másolva!
Lóránt Gergely, a TV2 marketing és PR osztályvezetője tegnap, saját elhatározásból kérte munkaviszonyának megszüntetését.
Vágólapra másolva!

"Most ért meg bennem az az elhatározás, hogy lépnem kell, ezért döntöttem a felmondás mellett" - mondta el kérdésünkre Lóránt Gergely. A szakember hét éve került a csatornához, ahol az utóbbi három és fél évben vezette a marketing és PR-osztályt.

Arra a kérdésre, hogy volt-e bármi különösebb oka a távozásnak, Lóránt Gergely azt mondta, úgy érzi, hogy lezárult egy fontos korszak az életében és ezért döntött a váltás mellett. Mint mondta, az októberi szabadság után dönt arról, hogy hol folytatja tovább pályafutását.

Várdy Zoltán vezérigazgató kérésére a vezető október 4-ig látja el marketing és kommunikációs feladatait, mivel a távozás híre még friss, az utódlásról sincs döntés.

Mozgalmas év volt az idei a nagyobb kereskedelmi tévéknél, mert május elején távozott Fazekas László, az RTL Klub korábbi sajtófőnöke, aki nyolc év után hagyta el a csatornát. Helyére, ideiglenesen Dobsi Adrienn érkezett, aki korábban a ValóVilág sajtófőnöke volt, majd a Cool tévé és a Sport Klub tévécsatorna sajtósaként dolgozott. Ő csak rövid ideig intézte az RTL sajtóügyeit, mert Rényi Ádámot nevezte ki kommunikációs igazgatónak a tévé: ő korábban pont a rivális TV2-nél volt PR-csoportvezető 11 hónapig.