Főzni kezd a maffiózó

Vágólapra másolva!
A Maffiózók-ban Bobby Bacalát alakító Steve Schirripa főzőshow-t indít, melyben az olasz konyha rejtelmeibe vezeti be a nézőket.
Vágólapra másolva!

A Maffiózók Bobby Bacaláján már külsőre látszik, hogy nem veti meg a finom ételeket. Korábban írt már egy könyvet is a témában, The Goomba Diet: Living Large and Loving It címmel, melynek borítója önmagáért beszél: a képen a színész épp egy hatalmas, felsőtestével nagyjából megegyező hosszúságú szendvicset töm magába.

Schirripa most a tévében is megmutatja, mit tud az ételekről: a tervek szerint decemberben a Lifeskool nevű csatornán indul főzőshow-ja. A kilenc epizódból álló, Steve Schirripa's Hungry című sorozat elsősorban az olasz-amerikai konyha rejtelmeibe vezeti be a tévénézőket, nem csak maga Schirripa, de neves New York-i séfek, vendéglő-tulajdonosok segítségével.

Az ex-maffiózó műsora tehát nem csupán az egyes ételek elkészítését mutatja be a tévézőknek, de remek éttermeket is megismertet velük, sőt kulturális háttéranyagot is a rendelkezésükre bocsát. Ahogyan maga Schirripa nyilatkozott: "A műsor a komédia és a történelem (az ételek történetének) keveréke lesz, de természetesen a főzésről és az életmódról szóló rész lesz az alapja az egésznek."

A színész még hozzátette, nem szeretne túl bonyolult ételeket készíteni műsorában: "Én egy hétköznapi fickó vagyok, ezek pedig hétköznapi ételek. Élj akár New Yorkban, St. Louisban vagy Ohióban, mindig lesz mihez hasonlítanod az ételeimet" - fogalmazott.