Stohl megsérült a Tűzvonalban

Vágólapra másolva!
Stohl András ínszalagszakadást szenvedett csütrötökön a Tűzvonalban forgatásán - a színészt még aznap délután kórházba szállították és előkészítették műtétre. 
Vágólapra másolva!

Stohl András a csütörtöki forgatási napon rosszul lépett egy jelenet gyakorlása közben, és ennek következtében el is szakadt az Achilles-ína. A sorozat producere, Háberman Jenő szerint egy igen kemény forgatási nap vége felé jártak - ennek tükrében nem olyan meglepő, ami történt.

A színész balesete azonban a forgatókönyvíróknak is nagy fejtörést okoz, hiszen Stohlnak három hétig fekvőgipszet, további három hétig pedig járógipszet kell még viselnie, így az m1-en futó izgalmas krimi cselekményét ennek megfelelően kell átalakítani az alkotóknak.

Kíváncsiak vagyunk, mit találnak ki a készítők, hisz az valószínűleg kevéssé érdekelné a nézőket, hogy Bordás őrnagy miként lábadozik egy sérülés után - márpedig az ágyból nemigen kergetheti a rosszfiúkat. Háberman annyit elárult, hogy a már megírt epizódokba megpróbálják valahogy beépíteni a baleset tényét.

A Tűzvonalban egyébként egészen korrekten indult, már ami a nézettséget illeti: az első epizódot a teljes lakosság körében (a négy éven felülieknél) átlagosan 876 ezren nézték, ez 18,3 százalékos közönségarányt jelent, míg a 18 éven felülieknél 20,1 százalékos volt a közönségarány, azaz az épp tévéző felnőttek ötöde figyelt az MTV-re.