Újabb megashow a TV2-n

Vágólapra másolva!
Ezúttal egy brit zenés show hazai mutációja közeleg: a Páratlan párok-ban mai, hazai elődók énekelnek duettet a melléjük vetített, már elhunyt énekesekkel, mint Cserháti Zsuzsa vagy Máté Péter.
Vágólapra másolva!

Nincs nagy bizalom a hazai kreatívok által szállított ötletek iránt, mert sem a TV2, sem az RTL Klub, sem a Viasat 3 nem mer kockáztatni, rendre külföldi formátumokat vesznek át jó pénzért, gondolván, hogy ami kint - általában az USA-ban vagy Angliában - siker, az itthon is nagyobb nézősereget vonz majd.

Mondani sem kell, hogy az elmúlt évek látványos show-i közül sem a Megatánc, sem a Szombat esti láz, sem a Megasztár nem volt hazai ötlet, ahogy a vetélkedők (Áll az alku, 100 az egy ellen, Legyen ön is milliomos!, Pókerarc, Okosabb vagy, mint egy 5.-es?, Tuti fuvar - a taxikvíz) is külföldi formátumok átvétele után jött létre, nem is beszélve a Lúzer FC-ről vagy a Viasatra tervezett Sofőrök-ről. A műsorok egy részéért fizettek licencet, másokat csak átemeltek, kis módosítással.

Most a TV2 egy zenés műsort illeszt a programjába: ez október 4-én kerül adásba, és kissé hasonló lesz a Duet Impossible című show-hoz, mely a BBC-n a brit nézőket szórakoztatta 2006 decemberében. Ebben fellépett a Westlife együttes, a Sugababes, de felbukkant, poénkodott és énekelt Boy George is.

A Páratlan párok című műsor mai magyar előadóknak teremt alkalmat arra, hogy elhunyt bálványaikkal "lépjenek fel". Így énekelhet például duettet Oroszlán Szonja Máté Péterrel, Gáspár Laci Cserháti Zsuzsával, valamint Márk Zámbó Jimmyvel. Mivel a nagyszabású születésnapi mulatság része, még akár sikeres is lehet a show, legalábbis a Csináljuk a fesztivált és az Önök kérték nézőit biztos meggyőzné egy ilyen zenés viháncolás.