Új arcot mutat a TV Paprika

Vágólapra másolva!
A gasztronómiai csatorna 2004 novemberi indulása óta a csatornaarculat átesett már kisebb-nagyobb változtatásokon, most azonban még radikálisabb a váltás.
Vágólapra másolva!

A logótól eltekintve - amely csupán színeiben különbözik a már megismert és megszokott szimbólumtól - minden egyéb arculati elemet újragondolt és újratervezett a kreatív csapat, élén Nagy Richárddal.

Fehér Annától és Széles Lászlótól, a TV Paprika korábbi két csatornahangjától október 1-jén Báthory Orsi veszi át a munkát, ő eddig is több TV Papriká-s és TV Dekó-s műsor szereplőjének kölcsönözte a hangját. Új lesz a zene, a látvány: a némileg retrós, jellemzően rajzolt képi világot most letisztult, kamerával felvett mozzanatokból álló arculat váltja fel.

A csatorna ígéretei szerint az új, saját gyártású tartalmak is lendületesebbek lesznek, jóval rövidebb, kompaktabb szériák kerülnek terítékre 2007 őszétől. Az ismert szakácsok mellé a nyári időszakban új műsorvezetők társultak, ősztől pedig még több sorozat indul, még több, a képernyőn eddig soha nem látott arccal.

Forrás: TV Paprika

Megújul tehát a műsorstruktúra is; kisebb-nagyobb változtatások mennek végbe október 1-jétől a csatorna adásszerkesztésében. Most a Csalamádé-t is elérte a változás szele: ezentúl Spájz címmel, a megszokott időpontban jelentkezik. Minden második hétvégén "tematikus napokat" tartanak, továbbá újdonságként a csatorna nézői is beleszólhatnak ősztől az adásszerkesztésbe, akiknek a kívánságát egy afféle "Önök kérték" típusú szolgáltatással igyekeznek teljesíteni - pont a Spájz című műsorban.