Barátok közt: újabb távozó

Vágólapra másolva!
Dósa Mátyás után sorozatbeli szerelme, a Noémit játszó Csifó Dorina is otthagyja a Barátok közt stábját.
Vágólapra másolva!

Csifó Dorina az RTL Klubon, a Fókusz-ban mesélt a nyilvánosság előtt tervéről, miszerint kiszáll a Barátok közt-ből. Édesanyjával és a producerrel már korábban egyeztetett: februárig még forgat (így utána is még jó darabig látható lesz a képernyőn), de aztán inkább a színházzal szeretne foglalkozni.

"Az én döntésem volt, hogy kilépek a sorozatból. Nekem is, mint Matyinak [a Tónit játszó Dósa Mátyás], nagy álmom színházban szerepelni. Szerepeltünk is már, csak ahogy elkezdtünk forgatni, megszűnt. Nem engedte az időnk, hogy folytassuk. Leültem megbeszélni a producerrel, mondtam, hogy visszamennék a színházba" - mondta Dorina.

A lány négy éve szerepel a sorozatban, és mint bevallotta, már egy éve gondolkodik azon, hogy más elfoglaltság után néz - a döntés azonban csak mostanra érett meg benne. Mindenesetre nagyon sokat köszönhet a Barátok közt-nek, hisz itt tanult meg számos színészi fogást, például hitelesen sírni.

Nem mellesleg itt ismerte meg élete első szerelmét is, Dósa Mátyás személyében - akivel egy ideig a valóságban is együtt jártak. Jövő tavasztól azonban már minden erejével a színházra szeretne összpontosítani, legnagyobb álma, hogy Az Operaház fantomjá-ban szerepelhessen.