Noémi marad a Barátok köztben

Vágólapra másolva!
A hét elején beszámoltunk arról, hogy Csifó Dorina otthagyja a Barátok közt-öt - karaktere, Noémi azonban marad a sorozatban, csak épp más játssza majd.
Vágólapra másolva!

Csifó Dorina a hétfői Fókusz-ban jelentette be, hogy megválik a Barátok közt stábjától. Akárcsak sorozatbeli szerelme, Dósa Mátyás, ő is inkább színpadi szerepekre vágyik a jövőben. A lány februárig forgat, de persze azután még jó darabig láthatjuk őt a képernyőn.

A Dorina által játszott Noéminak azonban nem szánnak olyan csúnya sorsot a forgatókönyvírók, mint a nemrég autóbalesetben elhunyt Tóninak. "Ugyan Dorina megy, de Noémi marad. Számunkra dramaturgiailag nagyon fontos, hogy a Noémi-karakter megmaradjon" - nyilatkozta Kalamár Tamás, a Barátok közt producere az RTL Klubnak.

Noémi karakteréhez tehát új színésznőt keresnek Dorina helyett - az utódot, a tervek szerint egy többfordulós tehetségkutató versenyen választják ki az alkotók. A casting csak a jövő év elején kezdődik, de az RTL KLub-honlap hozzászólásainál azt láthatjuk, hogy máris akadt komoly érdeklődő.

A színészcsere egyébként nem új dolog a Barátok közt stábjában: pár éve például Tilda szerepére érkezett új színésznő. Az előtte négy évig Tildát alakító Erdélyi Tímeát Szabó Erika váltotta - a válogatóra akkor több mint 700 lány jelentkezett.