Tűzvonalban: Stohlt lelövik

Vágólapra másolva!
Stohl András balesete miatt alaposan át kellett írni a Tűzvonalban című magyar krimiszéria forgatókönyvét. A volt kommandóst, őrsparancsnokot a sorozatban lelövik.
Vágólapra másolva!

Egy színész balesete vagy hosszabb betegsége jócskát át tudja írni egy sorozat forgatókönyvét, különösen akkor, ha főszereplő az illető, mint Stohl András a Tűzvonalban című produkcióban.

A krimi kiemelt műsorsávban vitézkedik, vasárnap este nyolckor kezd, ekkor tévéznek általában a legtöbben, így a TV2 és az RTL Klub is szeret ilyenkor drágább filmmel előrukkolni. A produkció ennek megfelelően fontos az MTV-nek, fontos lehet a nézőnek (jó ideje nem készült hazai krimisorozat) nem is volt olcsó, így kíváncsian várták sokan, miképp reagálnak Stohl balesetére, leáll-e a forgatás, vagy improvizálnak valamit.

"Az élet betett az izgalmas történetbe még egy fordulatot az én balesetemmel. Eddig még nem fordult elő velem, hogy akár filmben, akár a színpadon sérülten lépjek fel. Jó érzés lesz visszamenni, hiszen nagyon keményen, de kitűnő hangulatban dolgoztunk. Remélem, a sorozat folytatódik" - nyilatkozta a színész a Blikknek. A lap úgy tudja, hogy Bordást lelövik, kórházba kerül, és megműtik.

A krimi ott van az m1 tíz legnézettebb műsora közt, a legutóbbi epizódot 712 ezren látták, az épp tévézők bő 14 százaléka választotta az angyalföldi rendőrőrs életét bemutató sorozatot.