Meglepő kampánnyal nyomul az MTV

Vágólapra másolva!
A magyar Music TV indulására szervezett országos gerillakapmány ma indult: gitárokat akasztottak több köztéri szobor nyakába. Nézz sok képet!
Vágólapra másolva!

A világszerte több mint ötven lokális csatornával rendelkező médiabrand ismert arról, hogy nem éppen szokványos üzenetekkel bombázza célcsoportját. Az új magyar zenecsatorna október elsejei indulására szervezett gerillakampány részeként országszerte közel négyszáz szobor nyakába akasztottak egy óriási piros gitárt. Az ország sok főterén és sétálóutcáin így gitározó vas- és kőszobrok néznek rezzenéstelenül az arrafelé ballagókra.

A meghívásos tenderen öt cég tizenkét koncepciója indult: általános image-kommunikációt kellett készíteni az október elsején indult csatornának. Eredetileg egy győztest terveztek, de a sok koncepcióból kiválasztottak egy másodikat is, amelyet novemberben fognak megvalósítani.

Forrás: [origo]

Még több fotó: klikk a képre!

"A gitáros ötlet iránt már most több külföldi MTV-csatorna érdeklődik. Úgy fest, hogy a tapasztalataink kiértékelése után Magyarországon kívül is megvalósítják ezt a gerillakampányt. A gitáros koncepció végtelenül egyszerű, kissé botrányos, és nagyon figyelemfelkeltő, meghökkentő. Nagyon bízunk a hatékonyságában" - mondta Baranyai Szabolcs, az MTV Networks Magyarország marketingmenedzsere.